Followers

Friday, 19 August 2011

Mimpi...

link

Assalamualaikum..

Ya ALLAH malam tadi mimpi..Tula pikir sangat sampai termimpi2.Tau mimpi apa? saya mimpi saya nak bersalin.Yang hairan tu perot kempis tapi nak bersalin ( actually buncit la jugak tp buncit lelemak ..heheh). Yela duk pikior sangat yang lepas2 itulah jadinya.Dalam mimpi tu saya tengah jalan2 tetiba rasa sakit perut. lepas tu hubby bawak pergi jumpa doc. Doc kata saya nak bersalin dah ni...Aik? saya kata perut kempis pun boleh bersalin ka? doc tanya , ada tanda2 pregnant x? saya kata saya keguguran dan keluar habis dah..Doc pun pelik.Keajaiban telah berlaku...Lepas tu saya masuk labour room..Lepas masuk labour room,berhenti sampai setakat itu saja.. Hubby saya duk kol kampung kata saya bersalin..huhu..mainan tido semata2.Minggu depan makcik nak datang.Perot dah start cramp2 dan mood agak moody2 je ni...

link


p/s: sabor jela..kejenya berangan je..hehee

16 comments:

  1. sabar ye dear...saya pun pernah alami apa yang awak alami...memang sakit...setelah penantian yang ditunggu pergi begitu saja...tapi saya selalu yakin dengan ketentuan qada dan qadar semoga kita semua tabah dan akan ada rezki darinYa kan...amin...

    ReplyDelete
  2. saya jugak selalu mimpi macam tu. mimpi dah ada anak, ada baby kat sebelah, mimpi nak bersalin..haih macam-macam dugaan le..

    ReplyDelete
  3. saya pun pernah mimpi macam tu..sabo je la..

    ReplyDelete
  4. chinta, bounce and zura: thanks...sentiasa bersabar

    ReplyDelete
  5. so lovely post. i love your post so much. this information is so useful. thanks for sharing this post.
    latest happy new year 2016 HD wallpaper's


    ReplyDelete
  6. I always interested in innovations in communications, design, entertainment, exploration, health, games, robots, transportation and security. Therefore I like to rad a lot about various events, as you exploring here!
    birthday wishes for wife
    good morning quotes for him
    happy birthday wishes for sister

    ReplyDelete
  7. Fancy designer wear our website and reasonable price More…
    We Have Some For You In Your Budget For more…
    Eid Mubarak in Canada

    ReplyDelete
  8. Best Outfits For Young ladies, Womens and Girls
    We Have Some For You In Your Budget For more…
    Wedding Dresses

    ReplyDelete
  9. Nice, Thank you for sharing, the article is very interesting

    Happy Fathers Day 2017 Quotes

    ReplyDelete