Followers

Wednesday, 7 March 2012

I am totally agree with this quote: sharing is caring, who else do? raise up your hand..hhehe

Assalamualaikum semua rakan-rakan TTC,

Walaupun saya bukan TTC dah buat masa sekarang.Saya sangat kagum dengan semangat anda semua.Ada yang buat macam-macam untuk TTC sedangkan saya rasa apa yang saya buat tu memang sipi-sipi je.InsyaALLAH berkat usaha kalian, pasti suatu hari akan berjaya juga.Teruskan usaha kalian, saya doakan impian anda menjadi kenyatan amin ..

Er Post kali ni bukan apa. Saya rasa, ini saya yang rasa la.. Memang patut kita share pengalaman kita yang hampir sama ni. Memang la ada org kata buat apa nak share? Benda ni kan privacy, ada yang rasa memalukan, mengaibkan . Cuba kita jatuhkan sikit ego kita tu.. Saya rasa kalau kita ni buat sombong2...xnak share dengan orang, xnak tanya pendapat orang. Saya rasa( pendapat saya) orang tu memang sombonglah. Bukanlah nak kata saya bangga sangat dengan diri saya ni.Kadang kita punya ego dan kata hati tu xselalunya betul..

p.s: luahan ni sebab ada sorang oficemate ttc yang sangat sombong sebab bila kita tanya dia taknak share langsung. tatau sebab dia rasa malu ke? ego ke? takut jatuh maruah ke? privacy ke? ntahlah..bukan masa saya dah pregnant ni aja.sebelum2 ni pun.macam nak mengelak.sedangkan kita pada tempat yang sama.berttc.saya pun xpaham kenapa..saya cuba approach dia haritu nak sharing2 tapi nampaknya memang pintu hati dia tertutup.Berlainan pulak dgn lagi 2 orang yang saya rasa open.

Er sorilah terbuat luahan perasaan pulak dekat sini.hihihi


No comments:

Post a Comment