Followers

Friday, 1 July 2011

Penawar ayat al-quran gangguan makhluk halus

Assalam semua rakan2 TTC ..

Tadi kebetulan saya menonton Nasik lemak Kopi O dekat tv9.. Yela dalam duk cuti pantang ni tu jela kerjanya makan tido tengok tv..nak2 lagi kat kampung.Syok tapi boring jugak.huhu rindu kat hubby..Oklah just nak share info pasal amalam perubatan syifa al-hidayah yang Ashraf Muslim pelakon tu jadi ahlinya. Kan ke perubatan tu berasakan ayat al-Quran. Pastu dia ada ceritakan pasal yang pasangan susah nak conceived ni ada juga kaitan dengan gangguan makhluk halus.So dia ada bg petua amalkan membaca Surah Maryam dan Surah An-Nahl..Lepas tu dia ada ceritakan pengalaman pesakit dia yang detect terkena gangguan makhluk halus tu yanng susah nak ngandung. Jadi kalau ada nak kontek mereka boleh layari website ni ye. http://www.syifa-alhidayah.com/index_live.asp

wallahualam..kita hanya merancang ALLAH menentukan..

5 comments:

  1. Dgr nya nak pegi ssh. Kena appoinment bagai.
    Tp Kakreen rasa nati kakreen nak pegi Darussyifa yg kat Bangi tu lah.
    Retu penah pegi, tp masa tu baru kawen,mcm rasa tak seriyes sgt. Skang kena gi balik la before puasa ni kot.

    ReplyDelete
  2. anie;welcome

    kak reen: yeke kak? tula mcm nak try tapi kan ke jauh kat kl..saya kat utara ni..gud luck akak..

    ReplyDelete
  3. hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

    ReplyDelete
  4. Salam,
    Thanks for sharing :)

    ReplyDelete